2019-05-06 16:35:52

SUSRET S PREDSJEDNICOM

Ovaj tjedan bio je vrlo produktivan i aktivan, mogli bismo reći kao pred plenarnu sjednicu naših parlamentaraca.
Osim što smo jučer održali prvi po redu plogging u Vukovaru, okupili preko 100 sudionika i pokazali koliko nam je stalo do našeg lijepog grada, dan prije smo proslavili i njegov rođendan.
Na sam Dan grada Vukovara u gradu dolaze brojne utjecajne osobe, a najvažnija je zapravo naša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović s kojom smo imali priliku razgovarati na jednom ugodnom panelu.

Predsjednici su mladi iz Vukovara iznijeli svoja razmišljanja o odrastanju u gradu, svojoj budućnosti u njemu... Riječ su dobili mladi koji su aktivni u raznim projektima, koji se mogu pohvaliti svojim uspjehom i trudom, a ovdje smo riječ dobili i mi. Predstavili smo joj što je Škola ambasador, naš rad i dostignuća, zašto je važno izaći na #izboriEU2019 i koji su problemi mladih u Vukovaru koji se nalazi na granici Europske unije. Razgovor je prošao ugodno i pun dojmova, a osim toga predsjednica nam se obratila uz nekoliko prijateljskih riječi te poručila mladima da izađu na izbore i #ovajputglasam (glasaju)🗳

 

 

 

 


Gimnazija Vukovar